Livet blir aldrig tråkigt

I dessa förkylnings tider känner jag mig tacksam, för att ha kommit undan alla basiller, ja hittills får jag väl säga. Lite bortfall i personalstyrkan har det varit, men med gott samarbete gick det bra i morse.

Varmare väder men en kylig vind, ibland har solen skinit bakom molntäcket. Hade en lugn dag på jobbet. Hemresan med Vipparin blev en halvtimmes lång, orkade ändå hålla humöret uppe men visst är jag lite led, att behöva åka genom halva stan för att komma hem.

PostNord svarade mig att de skickar paketet tillbaks till Adlibris, som får korrigera adressuppgifterna och skicka sen på nytt till mig. Sen mailade jag till Adlibris och gav min rätta adress. Ja livet blir aldrig tråkigt när det gäller mig. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.