Börjar lugna ner mig

Först nu fick jag tid att kika in här på bloggen. Det har känts som om tiden har rusat iväg, men en bra dag har jag haft och nu kan jag börja lugna ner mig.

I morse innan jag for till jobbet, hörde jag att nu söker man en ny föreståndare / förman hit till boende- och dagligaverksamheten. Tänk att i två års tid har vi haft en tillfällig föreståndare, det var en personal som berättade om saken för mig. Det kändes bra att få veta vad som händer här i huset.

Arbetsdagen var bra, det fanns hela tiden att göra. Ja, jag hann göra det som jag skulle och var riktigt nöjd. Idag blev det lite att vänta på Vippari, men jag hann nog bra ändå och sånt är livet ibland när man blir tvungen att vänta.

Min vattenterapi gick bra, i simhallen var det tyst och lugnt. Ibland blir jag förvånad hur kroppen känns lätt i vattnet, och träningarna var lagom lätta o. gick bra. Här hemma satte vi med personalen igång en tvättmaskin, tvättkorgen var full med smutsiga kläder och efteråt var jag glad att jag hade tagit itu med tvätten. Sen gjorde jag ännu någon hemsyssla som var bra att göra ur världen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.