Man kan nog prata helt vanligt med mig

Vid lunchtiden kom det en ny hemvårds personal till mig, det var en ung tjej. Medan jag åt, berättade jag bland annat om att jag är både student och merkonom. Småpratandet gick ganska bra tyckte jag.

Sen gick vi på wc, allt hade gått rätt bra. Det händer att min kropp känns ganska varm när jag går eller gör något, som är helt normalt för mig.Tjejen tyckte att jag kändes varm, men jag svarade att det var normalt. Jag tycker inte om att frysa lade jag till. Då kommer det som man inte vill ska hända, min kropp ville inte lyda när jag skulle sätta mig i elrullstolen, spänningen i armen lät sig vänta tills den gav med. Såg att personalen höll på att bli lite otålig, men jag bad bara att man skulle vänta. Och plötsligt blev pratet som om jag var ett barn. Jag försökte säga vänligt att man kunde nog prata helt vanligt med mig, visserligen verkade det inte hjälpa märkte jag. En aning av irritation fanns i min röst när vi var klara, försökte hålla mig lugn hela tiden.

Efter en stund fick jag ett textmeddelande av vår sjuksköterska, som hade ringt till Hudsjukdomspolikliken för att höra svaret från provbits tagningen. Man sade att det var en ofarlig vårta som jag har på mitt knä. Själv tyckte jag att det var en härlig nyhet, och lyckligtvis finns det mediciner för vårtor. 🙂

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.