Hur lyckas jag alltid söndra mobilpennorna?

Morgonen var så kall att min temperaturmätaren inte ville visa graderna, sen hörde jag att det var något kring -25, -26. Skrattade när personalen vid dagliga verksamheten tänkte börja klä av mina vinterkläder, men då hann jag säga att jag skulle fara till jobbet. Sen konstaterade vi det är tur att jag har munnen som jag kan prata med. Det blev en solig dag.

På jobbet var det en bra arbetsdag. Visst fanns det lite arbetsuppgifter åt mig, som jag gjorde ganska fort.

Här hemma när jag satt och grejade på mobilen, ja då kom gummidelen lös från mobilpennan. Samma penna som jag fick för lite på en vecka sen, då kände jag en irritation inom mig när jag blev påmind av mitt handikapp. Hur lyckas jag alltid söndra mobilpennorna? Visst går det att få på garanti. En gång när vi gick med en garanti kvitto till butiken, sade de att jag var för hårdhänt. Och hur roligt är det att få höra det. Jag vill inte tro att jag skulle vara den enda som nöter mobilpennor.

Igår toppade jag min pelargonstickling, i hopp om att den ska bli kraftig med flera ”grenar.” Skottet sattes i en vattenglas. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.