Kölden bet i kinderna

Vid dagliga verksamheten var det bland annat allsång . Jag målade lite i målarboken också. På förmiddagen kom min mor med hunden och hälsade på oss, alla som ville se den så tyckte om den.

Det blev en promenad trots morgonens -17 grader, men solen värmde lite grann. Allt gick bra med elrullstolen, bara att jag fick en spänning i den högra handen som jag styrde med. Jag trodde att det skulle gå snabbt om, men det tog lite längre tid än väntat och personalen kom o. se ifall jag klarade mig, och sen började handen att lyda mig igen. I slutet av promenaden började det kännas att kölden bet i kinderna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.