Skönt med en ledig måndag

Sitter och ser ut genom föntstret hur solen skiner, det är bara minus fem grader men vinden lär vara kall fick jag höra för en stund sedan. Lyssnade slutet av ljudboken, den var bra och kände igen mig i många saker som Jonas Helgeson skrev om, eftersom jag själv har en CP-skada. Nu försökte jag beställa Helgessons nya bok i vanlig format via facebook, men Swish betalningen var inte så enkelt härifrån Finland. Väntar kanske till den kommer ut som en ljudbok.

Läste några tips om pelargonernas beskärning med mor, vi klippte på det sättet som det  stod i tidningen. Långa o. skrangliga skott klipptes bort och sattes i vattnet i hopp om att de får rötter, det blev nog lite grön kvar på pelargonen.:)

Det är skönt med en ledig måndag.Bredvid stolen har jag en liten sovande hund. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.