Hem ljuva hem

Hej, Nu har jag kommit hem till boendet. Visst kunde jag ha stannat hos mina föräldrar en dag till, men jag ville fara hem till mig och ha mina egna rutiner.Det ska ju vara lite skillnad på helg och vardag tycker jag, även om jag har ledigt ännu i morgon så vill jag vara självständig och stå på egna ben. Morgondagen blir att jag ska vara på dagliga verksamheten.

Far körde hem mig ikväll, han hade tagit med sig måttbandet och tog mått av fönstret. Ja jag vill ju fortfarande ha en bredare fönsterbräde. Efter en stund kom personalen till mig och vi gjorde min matbeställning. Sen lyssnade jag lite på Henning Mankells bok:”Innan frosten (Kurt Wallander)  Jag säger hem ljuva hem, det känns bra att vara här. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.