Klarar bra av att gå utan rullator

Gårdagens match mellan JARO och SJK blev 1 – 1. Bra fotbollsmatch. Det är härligt att höra ljudet av hundtassar här i huset igen. Just nu sköter mina föräldrar min brors familjs hund över sportlovet. Man har glömt bort hurudana små hundvalparna kan vara, igår var det lite försök att hoppa upp mot mig men idag har hunden blivit mer van vid mig.I bland har jag en liten sovande valp bakom min Tripptrapp stol. 🙂

Min förhårdnad eller ärrbildning på knäet blivit bra och mindre, nu gäller det att smörja den både morgon och kväll. Jag väntar fortfarande på provsvaret, men lever helt normalt igen, går och kryper. Det har gått bra att gå här hemma hos mor och far. Idag frågade min far om jag ville ha en rullator här hemma, då sade jag att det går bra att gå utan rullator också. Nu har jag inte ramlat på en längre tid.

Det har varit kyligt väder, på förmiddagen var det lite soligt men nu har det blivit mulet. Bäst att vara inne idag. jag har börjat  lyssna på en ljudbok på Storytel, min första bok: ”Grabben i kuvösen bredvid” av Jonas Helgesson. Tidigare har jag tyckt om att läsa böcker, med åren har det blivit mindre. Nu kanske blir det mera böcker, ja det hoppas jag.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.