Uppdatering av pelargonsticklingarna

Tänkte ge en uppdatering av pelargonsticklingarna, Pelargon Gammal från Jakobstad. Just nu har jag tyvärr inte nya bilder. Båda sticklingarna började växa ganska bra och fick nya blad, den ena var bara lite snabbare med att växa. Den fick blad som kom för att bli stora och bussiga, sen hade det inte varit många blad som man har varit tvungen att plocka bort. och stjälken har blivit grövre den med. Medan den andra sticklingen var aningen långsammare med allt och såg kanske inte lika fin, trots att jag har vattnat dom på samma sätt.

Plötsligt igår fick jag se något brunt på stjälken på sticklingen som växte lite långsammare, till en början trodde jag att det var bara lite blomjord som hade kommit på den. Men ikväll bad jag att personalen att se närmare på pelargonsticklingen, stjälken var lite mjuk och då visste jag nästan genast att det inte fanns något att göra. Då valde jag att vi skulle slänga bort sticklingen, inte roligt att se på en döende blomplanta.

Till lycka blev jag med den som är fin o. bussig och växer bra. 🙂 Ja här ser man att alla sticklingar eller plantor klarar sig olika. Känner mig nöjd med det som gjordes ikväll, och nu fokuserar jag mig på pelargonsticklingen som jag har. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.