Tummen mitt i handen

Android systemet borde vara likadan på alla mobiler, jag är van vid Samasung och har inga problem med att använda. Idag fick jag en Honour framför mig, en del saker gick ganska bra att visa för någon annan. Sedan när frågan blev hur man skulle svara på ett samtal, det gick inte att trycka på den gröna luren eller dra fingret till sidan. Inget av de här sakerna fungerade, och då kändes det som om jag hade tummen mitt i handen. Systemet var lika men ändå annorlunda.

Vet inte om jag har tappat lite intresse att lära mig något nytt. Har det något med åldern att göra. Tja, inte vet jag.

Nu blir det en paus i vatten- och fysioterapi, eftersom det är sportlov nästa vecka i skolorna.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.