Konstiga mobilpennor

Kylan tycks hålla sitt grepp och lär inte släppa på första taget. I morse var det -14 grader, längs dagen blev det -8, lite mulet väder har det varit. Man har lovat några kalla nätter nu, nåja, det är ju vinter så det hör väl till antar jag.

För några veckor sen beställde jag fem mobilpennor från CDON, de var two in one med kulspetspenna i den andra ändan. Och nu upptäckte jag att det var bara en penna som fungerar och tar på mobilskärmen. Jag fattar inget o. tycker bara att det känns irriterande när nya grejer slutar plötsligt att funka. Till all lycka kom min far med två nya pennor åt mig. Jag må säga att det var konstiga mobilpennor.

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.