Flexibilitet är bra

Kvällen har varit bra och tiden gick i en rasande fart. Det som skiljde från en vanlig kväll, var att vi hade en ny personal som skulle skolas in. Ganska mycket blev för handledaren som skulle visa våra allas kvällsbestyr o. rutiner, så det tar lite längre tid än vanligt.

Sen hörde jag i förbifarten, att jag  är härligt flexibel. Och enligt mig är flexibilitet a och o, annars blir det till ingenting. Man måste kunna samarbeta med andra människor och vänta på sin tur, ge också en gnutta förståelse. Nu drog det ut på tiden, innan vi kunde börja på med mina kvällsbestyr, men det gick bra ändå. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.