Med kylan kom solen

Jösses vilken kall morgon det var här idag, minus 15 grader och på tok för mycket om någon frågar mig. Det var en liten tröst att solen sken hela dagen, men kylan kunde ha varit aningen mindre.

Började arbetsveckan med en lugn dag på jobbet. När jag körde med elrullstolen in i hissen, var det en människa från socialen som trodde att jag skulle fara några våningar uppåt. Då sade jag att nejdå, jag ska till källaren och tog fram coccarden o. låste upp hissen. Och människan frågade om någon var och tog emot mig. Svarade ja, och medan jag åkte ner måste jag småle för mig själv.

I simhallen var det ovanligt lugnt, inga skolelever eller småbarn. Vattnet kändes bara lite kyligt, min vattenterapi gick riktigt bra.

På kvällen kom mor hit mig, som ville att jag skulle prova ett par vinterskor. Ja skorna passade bra. Och i samma veva kom personalen med min post, det var några brev som jag ville ha upp. Plötsligt hade jag två människor som ville ha min uppmärksamhet, men jag var ganska snabb på att svara på frågorna som kom från olika håll. Nu kom  kopian på läkarintyget. Sen ringde en vän mig, och vi pratade en god stund. Det var skönt att tala och skratta. 🙂

Kram  🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.