Bloggar lite

Gårdagen gick bara att jag inte hann riktigt med, och nu tänkte jag blogga lite.. Hade en vanlig dag på jobbet, en lugn sådan. Eftermiddagen var ganska solig. Mor kom och hämtade mig hem till dom nu när det var fredag.  Sen på kvällen var vi till Schaumansalen och lyssnade på Folkis Happening och Pihasoittajat. Det var lite i Folk- och Countrymusik stil. Konserten var riktig trevlig.

Nu på förmiddagen var  vi med mor lite till Sunds och tittade lite.  Sedan var jag och klippte mitt hår, hade turen att få tid till samma dag. Kändes bra att få håret lite utunnat o. kortare. Klippningen gick lite långsamt, men det blev bra.

Vi var med min bror och pojken till O´Leary´s o. äta. Maten smakde gott. Ibland känns det bra att fara ut och äta.

Vädret har varit lite mulet och i något skede kom det snö.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.