Nöjd med eftermiddagen

På eftermiddagen träffade jag företagshandledaren, som hjälpte med företagets beskattning. Just nu har jag företaget bara för att betala underhållningen av bloggen, strävar inte till större vinster. Framtiden får visa vad jag börjar göra med mitt företag. För tillfället är jag ganska nöjd med som det är nu.

Jag betalade några tråkiga räkningar, och det kändes bättre sen när jag hade gjort det o. fick stoppa dom i lådan. Sen hjälpte personalen mig att sätta på en tvättmaskin och byta sängkläder.

Och före kvällsmålet trampade jag på Motomed 13,4 km på 53,54 min. Ja jag är nöjd med eftermiddagen och kvällen. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.