Å så fina tulpaner

Dagen började med en film på dagliga verksamheten, vi fick äta lite popcorn och dricka lemonad. Ja det blev ju en ledig dag ännu för mig . Tror att i något skede gick jag i vilse, och plötsligt hittade jag mig i ett rum där det visades Me & I kläder. Hjälp!!! Hur hamnade jag dit? Inte med det, jag köpte lite kläder också. 🙂

Nu idag kunde vi ta mångsidigare fysioterapi igen, nu när jag kunde vara på mina knän. Det gick bra. Sen kom min assistent, vi hann träffas en stund. Vi testade med att byta batterier till min fjärrkontroll, och allt började fungera bättre.

Å så fina tulpaner jag fick av min far o. mor på vändagen.

Ikväll var jag med personalen och grannarna på allsångsafton till Etelänummis Skola. Vi var ganska många från boendet, och hade en trevlig kväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.