Fastlags tisdag

Det var smått irriterande igår kväll då det uppstod problem här på bloggen. Själv hade jag läst en annan blogg, och när jag skulle komma tillbaka till min egen, ja då gick det inte att öppna sidan.

Idag fick vi med personalen höra att det går bra att min läkare skriver intyget och skickar till Fpa, sen skickas en kopia av intyget hem till mig.

Nu när det var fastlags tisdag, var vi ute. Lite pulkåkning, grillkorv och fastlags bulle  Det blev lite kallt även om det var bara några minusgrader och mulet, ibland kom det lite snö också. Sen har jag suttit o. målat i min målarbok. Bra när det finns dagliga verksamheten att vara på.

Fyllde det sista i ansöknings blanketten till  anstaltsrehabiliteringen. Sitter och väntar bara på ett kuvert. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.