Jag är på gång

Det har varit mulet väder och kring minus fem, tre grader. Jag var på jobbet idag, fast det var rätt lugnt, men visst är det bra att man visar sig ibland på arbetsplatsen. En nyare personal kom från hemvården, tja det gick ganska bra. Jag hade önskat att det hade varit mindre handledning till exempel:  ”Drick i mellan.”Då sade jag att jag kan själv dricka. Fick höra igen att mitt sugrör borde bytas ut, när det var brunfärgad utav kaffe. Men jag försökte vara vänlig.

Min vattenterapi gick bra, även om det ganska mycket ljud då en skolklass var i bassängen. När jag kom hem mötte jag personalen som hade ringt till Hälsovårdscentralen och pratat med en sköterska. Man skulle ta reda på ifall läkaren kunde skriva intyget, utan att jag behöver fara dit och visar upp mig. Det  låter ju bra o. jag är på gång.

Ja det blev en ledig dag i morgon på grund av arbetskamraternas frånvaro. Far kom ikväll och se på fjärrkontrollen som fungerade just för stunden, men nu senare ville den inte fungera. Min fjärrkontroll är minsann rolig den. Nu går det bra att vara utan rullstol här i lägenheten.-

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.