Att få en början

När det handlar om att fylla i olika papper eller olika ansökningar till FPa, hör inte till mina favoriter. Nu ikväll innan jag for hem till boendet tog vi med mor o. fyllde bland annat i ansökan för anstaltsrehabiliteringen.  Kom så långt att nu ska jag ha personalen att ringa o. beställa en läkartid, då får jag ett nytt läkarintyg. Ja det är bara få en början, då blir pappren ifyllda.

Här hemma pratade jag med en handledare om  att jag borde få tid till läkaren, personalen  lovade göra det i morgon. Jag vet inte vad det är med min fjärrkontrollen, fick tv:n på men fick sen stänga manuellt av den.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.