Skickade vykort på mobilen

Vädret har blivit varmare, nu var det några minusgrader men mulet. Känns skönt med lite mildare temperatur. Märker att jag får lära mig nya dialektord på finska, i morse hörde jag ordet ”Måtti” som var en mugg. hade aldrig hört det tidigare.

På eftermiddagen kom min assistent till mig. Vi vattnade de små pelargpnsticklingarna som verkar ha börjat växa bra. 🙂 Nu släppte vi ut mina fiskyngel i det stora akvariet, sen tog assistenten och dammsög bottnet i akvariet. Själv testade jag på att skicka vykort till vändagen på mobilen, och det gick bra. 🙂 Hade inte hunnit gå till butiken o. köpa några kort, började redan fundera om jag skulle hinna skicka. Nu så gjorde jag det. 🙂

jag är nu hos mor och far. Pelargonen här mår bra och växer, den med. Ja jag tog med rullator, även om jag har smått börjat krypa.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.