Fick en längre helg

Tänkte inte tro mina ögon i morse, då jag såg att temperaturmätaren visade på -18 grader. Under dagen blev det varmare men det var mulet väder. Det var tur att jag kom på att byta till en varmare tröja.

Tja, jag åkte till jobbet lite i onödan, hade missförstått ett textmeddelande och trodde att jag  jag hade jobb. Nu var ingen där på plats, jag fick hjälp av människan som har sitt arbetsrum bredvid vårt, med att ringa några samtal. Och från dagliga verksamheten beställde man en taxi åt mig, eftersom jag skulle  annars ha hamnat vänta i några timmar på Vippari. Det var bra att ha en plats dit jag kunde komma till. Ja nu fick jag ledigt både idag och imorgon, sen fick jag en längre helg också.

På eftermiddagen kom en vän o. hälsade på mig. Det var roligt och träffas, prata hur man har det. Och båda har funnits i den andres tankar.Far kom med en kille som kollade på min tv. Problemet var bara att inställningarna på fjärrkontrollen hade hoppat ur på något sätt, och sen fungerade tv:n igen efter att killen hade fixat dom. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.