Får nöja mig med Internet

Här sitter jag och tar det lugnt i rullstolen. Allt är bra. Nu har det blivit lite problem med tv:n som inte alltid går att få på eller av via fjärrkontrollen, ibland hjälper det att jag går o. sätter på eller stänger av på självaste tv apparaten. Ja det går bra att göra det någon gång, men kanske inte hela tiden. Jag skulle vilja att allt skulle fungera. Och någon gång kan min tv fungera utan problem, så det är lite skumt tycker jag.

Ja jag får väl nöja mig med Internet. Annars brukar jag se en del serier på nätet, som är nog ganska behändigt. Någon gång är det skönt att bara få sätta sig framför tv:n.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.