Mjuka upp benmuskler och krypa försiktigt

Mot kvällen blev det ännu kallare. Ja kylan sätter sina spår i mina muskler i kroppen, och gör dom styva o. spända liksom jag skrev igår kväll. Nu före kvällsmålet gick jag och trampa på Motomed för att lite mjuka upp benmusklerna. Och det blev 16,2 km på 1h 6 minuter, det kändes som om benen slappnade av och det blev en skön känsla. Visst blev jag glad när jag trampade sådär bra. 🙂

Innan vi med personalen började duscha mig, så kom sjuksköterskan och såg på mitt sår på knäet o. tyckte att det såg bra ut. Sen funderade vi att jag kunde börja krypa försiktig, som betyder i sin tur att ingen rullstol  mera härinne i lägenheten. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.