Kyligt men soligt

I morse var det -14,5 grader, det har varit soligt hela dagen och nu är det lite varmare. Riktigt vackert vinterväder. Ja det är kyligt men soligt. Runebergs dagen är det ju idag, jag ät min tårta igår. 🙂

jag lyckades låsa ut mig på jobbet när jag for på lunch , hann ej be att hemvårds personalen skulle sätta dörren på glänt. Nå, till slut kom städerskan och öppnade dörren. Sånt kan det hända ibland när man är lite långsam. 🙂 jobbade en vanlig dag, eftersom jag inte kunde fara på vattenterapi på grund av mitt knä sår.

Nu när jag kom hem Vippari, så var det meningen att det borde ha gått att ta två rullstolar in i bussen. Men jag var med elrullstolen fastspänd längst fram, och det var omöjligt att få en stol till bredvid mig. Sen blev det att jag fick åka hem först.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.