Kvälls hej

Det har varit en bra och skön dag. Lite mulet men mildare väder, ibland var det kanske som om solen skulle ha skinit bakom molnen. Måste avslöja att jag har varit lätt på mitt knä, då jag har varit på golvet. Vi hade ett besök av min bror och deras lilla söta hund. 🙂 Idag åt vi med mor och far Runebergs tårtor, som var goda och inte så torra som de ibland kan vara.

Sen körde far mig hit till boendet. Nu ikväll när jag satte mig i rullstolen, märkte jag att det blev spänningar i armarna när jag skulle rulla mig fram. Inte så roligt men då är det bara att vänta tills spänningen går över och ger med sig. Nu känns det bättre. Mina små pelargonsticklingar verkar må bra och fick lite vatten. Så det var ett kvälls hej från mej.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.