Tankar om rullator

Det har varit en solig dag med -10, -11 grader. Nu har jag inte varit utanför ytterdörren, men jag har ju gått med rullatorn små promenader härinne.. Visst är det tryggt och bra att gå med stöd så länge jag inte får krypa, ändå skulle jag vilja gå själv. Här hos muna föräldrar har jag inte haft rullstolen inne på kvällen, i morse närkte jag att mina ben inte vara lika vakna som jag. Tja, det är bara att gilla läget, och jag behöver gå med stöd.

 

Nu skall ni inte tro att jag skulle klaga eller vara missnöjd med situationen, för att det är jag inte. Och visst är det bra att hjälpmedel finns, men samtidigt vill jag behålla den rörelseförmågan som jag har. Nu är det bäst  att ta för det säkra och inte falla. Det var bara lite tankar om rullator.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.