Ledig fredag

I morse när jag skulle gå ut ì korridoren och stöd vid dörren, ringde min mobil och det var från jobbet. Jag fick veta hur att det skulle bli en ledig fredag. Sen ringde jag till hemvården och sade att jag var borta idag . Personalen avbokade mina Vìppari skjuts, men bilen kom ändå även om skjutsen var avbokade.

Dagen gick bra på dagliga verksamheten. Solen sken men det var kallt. På eftermiddagen kom min assistent, vi var en stund hos mig. Nu tog vi en bild på pelargonsticklingar. 🙂

Själv tycker jag att de är fina. 🙂 Sen kom får efter mig och vi for hem till mor, vi tog med min rullator så jag skulle ha lättare att gå. Det Det känns bra att vara hos mor och far. Blev så glad när jag såg att Mårbacka (Drottning Ingrid) pelargonen hade börjat växa och mådde bra. 🙂 Min brors familj var här hos oss en stund. Hunden var med också.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.