Hämtade pelargonerna från posten

Här blev det kyligt och vinden gjorde att -10 grader kändes ännu kallare. Var tacksam för att jag valde att fara med bil till posten och hämta ut paketet med pelargonerna, för att det skulle nog ha varit för kallt att fara gåendes efter dom.

Hade en bra arbetsdag. Blev klar med mina uppgifter innan jag gick och äta lunch. Och ser man på att jag kom med Vippari hem före klockan två, så att personalen skojade med mig o. frågade: ”Om jag hade rymt från jobbet.” Då skrattade jag och sade: ”Nää, nähä, näää, nähäää!!!”

Mina vänner kom efter mig ikväll, och vi körde till posten för att hämta ut paketet. Vi lade tidningspapper runt pelargonpaketet när vi gick till. Jag kände mig glad att jag hade möjligheten att hämta ut pelargonerna från posten. 🙂  Det var fina sticklingar som kom och såg fina och ganska kraftiga ut, vi hade dom en stund i vatten när de var lite torra innan de blev planterade. Sen klippte vi med min vän några blad som hade blivit dåliga. Jag har inte hunnit ta bild på pelargonsticklingarna.. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.