Nöjd med läkarbesöket

På förmiddagen var jag några timmar på dagliga verksamheten. Fick vara med på bönen som en människa från församlingen höll, vi sjöng några sånger också. Sedan fick jag äta lunch bland de första.

Taxin kom i tid och personalen hjälpte mig när jag satt i den manuella rullstolen, ja ,jag rullar ju inte så fort själv. Bilresan gick bra, det var mulet och lätt snöfall. Framme vid sjukhuset i Kokkola var vår sjuksköterska och tog emot mig.

Vi gick sen till Hudsjukdoms Polikliniken. Läkaren var vänlig och berättade att man skulle ta en provbit från ärrbildningen eller förhårdnaden, som nu kallades även för vårta. (sula) Ja den hade blivit mindre tyckte läkaren också, en bild togs sen. Före ingreppet ville läkaren att en annan läkare skulle komma och ta en titt på det. Provbits tagningen gick bra, då det bedövades höll min personal i mina ben så att de skulle vara stilla, och en annan sköterska höll i min vänstra hand. När det hela var över Sade sköterskan som höll i handen, : ”Det gick ju bra. Tycker du om klistermärken?” Jag tänkte inte tro mina öron. En stund innan hade vi berättat om att jag jobbar. Då svarade jag : ”Det behövs inte, jag är ju 38 år.”Hela sättet var liksom att tala till ett litet barn. Det störde oss både min personal och jag, och det var nästan pinsamt.

Såret såg fin ut, fick ett plåster på. Nu får jag inte krypa innan såret har läkts, så jag försöker gå mera med rullartorn, o. sitta i rullstolen på kvällarna och morgnarna. Ja, jag var nöjd med läkarbesöket.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.