Vanlig måndag

Nu vet jag att en del av mina vänner får lite roligt, när jag berättar det som hände mig i morse. Jag hade just vaknat och tänkte tända på sänglampan, plötsligt öppnade personalen dörren. Ja men jag var fort med i svängarna, och tyvärr gjorde jag inte bort mig mera denna morgon. 🙂 (De som känner mig, vet att man hittar inte så ofta mig i sängen på morgnarna.)

Lite kyligare och mulet väder var det idag. På jobbet gick det bra, sen hade jag vattenterapi. Det tog en stund innan en duschstol hittades, eftersom den andra stolen var upptagen. Nå, det gjorde inget, när jag och min personal var lite tidiga. Vattnet kändes helt okej, min terapi gick riktigt bra. Å vad lugnt och skönt det var i bassängen, som var riktigt njutbart. 🙂

Idag var jag snål på ugnskorv, så handledaren hjälpte med att laga det. Ja korven med osten smakade gott med sallad. Det kändes bra att hinna laga mat och att det fanns två personal ikväll. Och tiden har annars rusat iväg nu ikvalll. Nu har jag satt mina papper i väskan som behövs inför morgondagens läkarbesök.

Apropå blev President Niinistö omvald för följande sex år. Det känns nog som ett bra val. Det var en helt vanlig måndag,utom att landet fick en ny President. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.