Nu sade jag upp prenumerationen

Ibland tror man att man har gjort något tidigare, sen kommer det fram att det inte hade gått som menat. Ja likadant hände det mig nu, jag trodde att tidningen Apus prenumeration redan var uppsagd men icke sa nicke.

För en stund sen gick jag på nätet, och tittade hur man säger upp en prenumeration. Och till en början blev jag tvungen att registrera mig som kund, innan man kunde börja göra något. Först då kom jag till delen där jag kunde avsluta prenumerationen, låter lite knasigt men jag lyckades med det. Ibland blir det små omvägar som man måste gå. Det känns skönt att tidningen slutar av att komma.

Nu ska jag gå och sova. Kram och god natt. 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.