Ätit gott igen

Det mulna och ganska milda vädret har fortsatt, sådär kring -1, -2 grader. Slappade en stund framför TV:n, och såg på Madicken, tillät mig själv att vara barn igen. 🙂 Jag tycker mycket om Astrid Lindgrens barnfilmer. 🙂 Sen var jag en stund ute i korridoren och umgicks med personalen o. grannarna.

På eftermiddagen kom min bror med pojken till mig, de hade  varit efter pizza. 🙂 Vi satt i soffan och åt pizza. Det var enkelt och gott med pizza, sen var det trevligt också. 🙂 Ja, jag har ätit gott igen, och hela helgen har jag gjort det. Visst får man äta lite gott på helgerna,  annars äter jag rätt så hälsosamt.

Det blir väl att se lite på Presidentvalet ikväll. Jag har följt med en del valdebatter, skulle vilja påstå att jag är måttligt intresserad av politiken.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.