Pizzalördag

Här har det varit mulet väder och någon köldgrad. Det har fortsättningsvis varit halt och isigt på gatorna. Tog det ganska lugnt på förmiddagen, umgicks en stund med personalen och grannarna.

Mitt på dagen kom mina vänner efter mig, vi for och äta till stan. Nu blev det pizzalördag på Mr Banks, smakade gott med pizza, sen var det roligt att komma lite ut.  Efteråt blev det kaffe på Fiika. 🙂 Det blev en lyckad tur till stan.

Sen hann jag ännu med sjuksköterskan fylla i ett papper till tisdagen. Berättade lite om mina upplevelser med en ny personal, och därför ville jag att en annan handledare skulle duscha mig ikväll. Jag fick förståelse för det. Nu kan en del av er tycka att jag är lite kräsen av mig, och försöker välja vem som får hjälpa mig. Men det beror främst på att jag inte ännu känner  eller litar på människan, och jag fick en annan personal som ska hjälpa mig.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.