Allt ordnade sig

Det har varit ganska soligt väder, men halt efter gårdagens regn. På en del ställen ville det bara sladda under hjulen på elrullstolen, men jag kom nog fram utan större problem. Jag fick ha en lugn dag på jobbet, okej, jag var ju i alla fall på arbetsplatsen.

När jag kom hem jobbet, berättade sjuksköterskan att hon kunde komma med mig på tisdagen till läkaren i Kokkola. Sen beställde vi en KELA/FPA Taxi åt mig. Ja det kändes nog skönt att allt ordnade sig på bästa sätt, eftersom i morse hade jag inte hunnit diskutera  om saken med någon annan i personal.

Jag och min assistent for med till Sunds Trädgård. Köpte lite det som behövs tills pelargonsticklingarna kommer, bland annat blomjord och krukor. Här hemma tog vi bort den gamla ytjorden och satte nytt blomjord på två blommor, de började se genast lite fräschare ut.

Ikväll när vi med personalen höll på med mina kvällsbestyr, lade vi märke till att skorpan på ärrbildningen på knäet. Och det var ju en glad nyhet, har ju inte haft plåster på en vecka. Ändå har jag krypit på golvet. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.