Brev på posten

Dagens regn gjorde vädret ännu klottigare. Postlådan hade läckt så mina  brev var lite våta, jag fick vänta en stund innan man kunde öppna dom. Ett av breven som kom på posten, var tiden till Polikliniken i Kokkola, som redan är nu på tisdag. På något sätt ska det gå att ordna så att jag får en personal härifrån boendet med mig.

Sen skickade jag ett meddelande åt sjuksköterskan, vi hade nu på dagen pratat om att det inte har hörts från sjukhuset och idag blev det två veckor sedan vi var där. Jag ville bara meddela att tiden hade kommit nu. Det känns ganska bra att jag fick en tid såhär fort.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.