Snöstorm och goda abborsfiléer

Nu när kölden hade gett med sig, ja då blev det snöstorm som kom redan i natt. Mulet och blåste som bara den o. från alla håll, riktigt förfärligt väder må jag säga. På eftermiddagen när jag kom hem blev jag bara tvungen att ta en bild från min terrass.

Här hade vädret hunnit lugnat ner sig.

På lunchen kom det två personal från hemvården, en som var bekant och en ny som var o. bekanta sig. Inlärningen hade varit tungt ifall jag inte hade haft någon med mig, och berättat hur jag ville ha det. Sen upplevde jag tyvärr att jag inte fick kontakt med människan, och att det pratades ”över mitt huvud.” Tja, det gick väl bra antar jag. 🙂

Dagens fysioterapi var mångsidig och bra. Det tränades bland annat balans och gång. Jag fick sen en vän som kom till mig och lagade mat, o. allt från abbors filéer till morötter och potatis fanns med. Abbor sfiléerna stektes och oj vad goda de blev. Det var trevligt att få sitta och äta tillsammans. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.