Allt är väl

Oj, det var nog kallt i morse med -16 grader. Man kunde har stannat inne men det var ju en arbetsdag, så det gick inte. Mulet och det kom lite snö, och till kvällen blev vädret varmare kring -6, -7 grader.

Dagen på jobbet var bra, jag kom dit ganska tidigt med Vippari. Och trots att det var lite mera jobb idag, hann jag riktigt bra.

Jag skickade ett meddelande till Blomkrukan på facebook, därifrån jag beställde pelargonerna. Ville bara kontrollera allt var bra efter att jag  hade korrigerat betalningen. Jodå, det var nog bra och man skickar pelargonerna till mig i början av nästa vecka. 🙂 Jag fick ju lite dåliga erfarenheter senaste gång jag beställde blommor från Sverige, men nu vet jag att man kan lita på.  🙂

Just nu har jag en fundering härinne i lägenheten, och det är att få lite bredare fönsterbräde så jag skulle kunna ha blommor vid fönstret. Ja det borde gå att fixa. 🙂 Så allt är väl med mej, hej! 🙂

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.