Olika slags av humor

Ibland får  jag mina tvångsrörelser och ikväll knuffade min hand till en korg så då föll grejerna ut på bordet. Sen bad jag handledaren att plocka grejerna tillbaks i korgen.. Då fick jag frågan: ”Blev du nervös?” ”Ibland får jag tvångsrörelser.” Svarade jag. ”ja men det var ju med humor” Fick jag sen höra. Jag tycker själv att jag har en ganska bra humor, men alla slags humor biter inte på mig,  så det finns olika typer. Nej jag tog inte åt mig men förstod inte poängen med det. Kanske jag har en torr humor?….. Eller????

Ja ikväll tog jag och trampade på Motomeden 7 km. på 25 min. Förra veckan var jag lite lat av mig, så nu tänkte jag skärpa mig. 🙂 Inte så illa. !! 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.