Kalas eftermiddag

Efter lunchen fick vi besök av handledarens hund, som var både gullig och busig. Det är alltid härligt att få klappa hundar, och få lite ”hundterapi” är inte så illa för en hundmänniska som jag. 🙂

Man kan väl säga att jag har haft en helg med program, och bra är att kunna göra när man har ledigt. 🙂 Idag hade jag en kalas eftermiddag, åkte med taxi till Larsmo för att fira min fina guddotter.♥  Kalas med barnskratt och mycket glädje, finns det något bättre än det? Sen att fä träffa vänner som man inte annars träffar, det var också roligt.

Jag känner mig nöjd med helgen. En ny vecka och nya äventyr börjar i morgon, lite lugnare skulle det gärna få vara.  🙂

Kram  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.