Lätt att falla på en nit

Ni minns väl då jag skrev, när det kom ett telefonsamtal och man sa att jag skulle ha vunnit något, blä…blä…blä. Det var bara en försäljningsteknik förstod jag först efter några dagar, tidningsförsäljaren var väldigt duktig och lät mycket övertygande på sin sak, och då var det lätt för mig att falla på en nit. Vanligtvis brukar jag kunna tacka nej då någon försäljare ringer, men inte den här gången.

Och igår kom det första tidningsnumret av Apu. Först då insåg jag inte ville ha hela tidningen, och ikväll skickade jag ett mail, där jag ville avbryta prenumerationen. Ibland är man efterklok, men jag gör inte misstaget att jag skulle låta tidningen fortsätta att komma.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.