Förhandsröstning och möte

I natt behövde jag själv få hjälp och tryckte på alarmet. Hann trycka tre gånger, ja det tog en stund innan personalen kom men alarmet fungerade. 🙂

Det blev en kortare arbetsdag för mig, eftersom jag ville förhandsrösta i presidentvalet här på boendet. På jobbet gick det bra, hemvården kom lite tidigare med lunchen. Hann bra komma hem i god tid och rösta. Den här gången också en bekant människa som hjälpte mig att skriva siffran  på röstsedeln, efter att jag hade pekat på kandidaten. Efter röstningen gick jag över till dagliga verksamheten. Pratade en stund med föreståndaren som berättade att till huset har man anställt en hemhjälpare till, som betyder att nu hinner man bättre städa min lägenhet. Det är bara något papper som ska bli ifyllt, där jag ger tillåtelse att man får städa lägenheten, och det låter ju bra.

Jag hade min assistent hos mig idag, och vi hann göra mycket. Städade lite akvariet och rensade bort gamla papper, tråkigt men välbehövligt. Pratade med mina föräldrar innan de for på resan. Mor hade talat med Ekmans (Vippari) om gårdagens händelse, som bad att boendet skulle ta kontakt med handikappvården.

Ikväll hade vi med min stödgrupp ett möte hos en av mina vänner. Där gick vi igenom mina saker, vad som har hänt och hur det är nu, och lite om framtiden. Sen blev det laksoppa med pannkaka och trevligt umgänge.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.