Lite för mycket

När jag kom hem så hände något som inte skulle få hända.. Jag körde med elrullstolen bakåt ut ur Vipparin, var halvvägs på skenorna, och plötsligt for den ena skenan bort från stället där den satt fast. Oj, vad jag blev skrämd, nu kom stolen rätt väg på marken. Och inne på dagliga verksamheten frågade jag:”ÄR JAG HEL?” innan jag kunde berätta för personalen det som hade hänt. Alla var vi lite förskräckta över händelsen  som tyvärr var sant.

Sprickorna i min lägenhet blev målade idag. Jag tvättade en tom maskin innan man får börja använda. Dagens fysioterapi blev ganska lugn, eftersom det kändes att jag behövde det. Mor och far kom och hälsade på mig, innan de åker till södern i morgon. Sen blev det överenskommet att både mor och härifrån boende ska man ringa till Vipcentralen.

Meningen var att jag skulle ha farit på allsång ikväll, men jag valde att stanna hemma, och korrigera en räkning. På något så blev det lite för mycket, och jag ville få räkningen ändrad. För första gången blev jag tvungen att googla på att  förvandla från kronor till euro, och få veta vad jag skulle betala för pelargonerna som jag beställde.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.