Bitande kyla

Vintern tycks se till att man blir påmind om vilken årstid det är nu, det har varit en bitande kyla med kring minus 9, 10 grader. Idag tog jag på mig varma benvarmare för att inte frysa. På jobbet var det ganska lugnt och det gick bra. 🙂

För en stund blev min personal och jag oroliga då två av mina brev som hittades mellan tidningarna på ett helt annat ställe än det brukar vara, o. har de legat länge. Det kom  fram att mina brev hade kommit igår. Vad bra att personalen hade märkt det.

Senare på eftermiddagen kom en vän efter min gamla tvättmaskin, och skulle föra till någon Jarospelare. Den nya maskinen borde komma i morgon. Man kan väl säga att jag har varit på gång. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.