Mycket i helgen

Det har varit ganska mycket i helgen, som vi har hunnit göra. I butikerna passade  jag på att att köpa det som behövs  såsom: Tvättmedel och shampo  Sen hittade jag en vinterjacka åt mg på HM,. Det har varit gamska härligt väder, trots att det harit lite mulet och grått.

Igår kväll var vi med mor och far på en musikal Follier´s i Schaumansalen, det var  lite människor där, något kring 30 skulle jag tro. Ingen servering före föreställningen som inte hade någon paus.. Nu vari det smått kyligt i Schaumansalen. Mitt i musikalen fick jag lite oroliga fötter, att jag flyttade från rullstolen till en vanlig plats och sen gick det bra. Musikalen var riktig okej som gick att se, men kanske lite råddig tyckte jag själv.

Idag var vi till min assistent o. såg på en tavla som skulle bli till en present. Senare på dagen kom min bror med pojken och hälsade på, de hade den lilla hunden med sig. Oj vad roligt det var att få se den igen.  🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.