Hos läkaren

Det blev en ledig dag för mig, eftersom det var idag jag hade mitt fem minuters tid hos läkaren. Ja jag fick vara på den dagliga verksamheten, målade lite i målarboken som jag hade tagit med. Och på förmiddagen var det lite allsång och vi sjöng olika sånger.

Efter lunchen for vi med sjuksköterskan till HVC, bilens temperaturmätare visade minus åtta grader. Mulet o. fuktigt väder, en viss sorts dimma var det också. På HVC kunde man konstatera att människorna som var före mig, de var inne bara tre minuter. 🙂 När det blev min tur, visade vi upp mitt knä med ärrbildning eller förhårdnad. Läkaren sade att det liknade en stor sula, det fotograferades o. skulle bli skickad till en hudläkare i Kokkula för konsultering om vad man kunde göra. Tills vidare fick jag en sorts plåster som jag kan sätta på knäet. Det var en saklig läkare tyckte vi med sjukskötaren, mitt besök tog nog 15 minuer. 🙂

Pratade sen med far som hade varit i kontakt med Vasa, de hade bytt akkun på ellrullstolen. Från början var det amerikanska akku som inte har varit bra. Det känns skönt att få nya som håller. 🙂 Och elrullstolen kom för en stund sedan.

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.