Här kommer lösningen och elrullstolen for till Vasa

Innan jag börjar skriva  vidare , skall jag berätta för er som hade problen med att läsa hela texten på mina blogginlägg på mobilen. Ja här kommer lösningen, det lyckats att få fram hela inlägget genom att trycka på rubriken. Jag kände mig lättad när det var inget större problem.

Det var lite kallare väder o. kring minus sex, sju grader idag, solen sken svagt genom dimman. På eftermiddagen kom mor med en ny bur för fiskyngel, och hjälpte mig att flytta de små yngel till en ren bur. Det blev nog trevligare att se på mina fiskyngel. 🙂 Tyvärr vet jag inte vad som har hänt med slamkrypar yngel, inte många som finns kvar. Dagens fysioterapi var mångsidig och bra.

På den senaste tiden har jag börjat misstänka att elrullstolens akku börjar bli dåliga, eftersom när strömmen börjar fara så sjunker den ganska drastiskt och i morgon ska man i Vasa se på min elrullstol. Nu var det en ny transport firma, tidigare var det Ahlskog men ikväll var det Kytönen som kom efter stolen. Själv passade jag på  att trampa på Motomeden, medan jag väntade på att  elrullstolen skulle bli hämtad. Och det blev 14,9 km. på 1h.14 min. En ganska start på det nya året tycker jag. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.