Dagens köp, en ny tvättmaskin

Idag har det varit mulet väder och kring noll o. minus en grad. Bra dag på jobbet. Kom ikapp med arbetsuppgifterna, trevligt att ha en vanlig vardag igen. Det var nog lite konstigt att skriva 2018, jag har inte ännu blivit vid det.

Vippari  var i tid och det kändes skönt att vara hemma i god tid. Hann äta mellanmål  med de andra på dagliga verksamheten. Kände mig glad när jag hörde att vår sjukskötare får komma med till läkaren nästa vecka.

jag har en längre  tid funderat på att köpa en ny tvättmaskin, den jag har nu så är elva o. ett halvt år. Maskinen tvättar länge och det är ju inte vidare miljövänlig, dessutom drar det mycket ström också. Kikade på Giganttis webbsida, sen bad jag att en personal skulle ta mått av den gamla för att se om en Whirlpool modell skulle få plats. Och det fick den, sen tittade vi på informationen om det tekniska,  som verkade vara bra. Då bestämde jag mig för att beställa en ny tvättmaskin, men beställningen tog en stund och till sist lyckades jag med det. jag tog med hemleverans och installation. Ja det var dagens köp och en bra sådan. 🙂 Känner mig nöjd. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.