En sådan dag

Ja nu blev det att söka sig hemåt till boendet och börja vardagen efter jul och nyår. Själv åkte jag med elrullstolen i en Inva-taxi, och var en stund på den dagliga verksamheten. Och efter en stund kom mor med resten av sakerna som vi tillsammans packade upp.

Sen åkte vi via posten och hämtade ut mitt paket, innan jag hade tid hos sjuksköterskan på Hvc. Det tog en stund förrän vi fick komma in o. visade upp mitt knä med ärrbildningen. Sjuksköterskan tog en titt på knäet och putsade, men kunde inte säga något.  Det blev bokat en fem minuters  tid hos en läkare, som sedan bestämmer vad som kommer att göras med ärrbildningen. Och det gick inte att gå en annan väg, men vi ska se om det går att ordna på något annat sätt. Det kändes som ett onödigt besök idag.

Här hemma läste jag ett meddelande på mobilen från hemvården som inte fick budskapet om att jag var borta, o. var till mitt jobb och lämnade maten i kylskåpet. Jag skrev att de inte behöver hämta ny mat i morgon från Korv Görans. ja en sådan dag hade jag idag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.