Välkommen 2018

Hade en riktig trevlig nyårsafton med våra vänner. Maten var god. Man kunde se från fönstret raketer i olika färger. 🙂 Nu var tolvslaget från Finlands TV bättre än i fjol, för att då märkte man inte att det blev 2017, men nu såg man nedräkningen till tolvslaget.

Idag på nyårsdags morgon sov jag länge, lyssnade i pyjamas på presidentens nyårstal. Jag har gått med en hemmadräkt hela dagen, såna dagar är sköna då man får vara hemma och inte behöver klä på sig. 🙂 Brasan var på och värmde medan vi såg på Wienkonseten. Sen lagade vi lite småplock att äta som smakade gott.

Sen fick jag ett meddelaande från boende angående min matbeställning. Jag svarade vad som behövdes bli beställd.

Ja nu säger jag välkommen 2018, och låt det bli ett fint  år! 🙂

Kram ! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.