Café och bio

Det som är skönt med jullovet är att jag  inte har tider att passa. På morgnarna får man slappa lite och gå runt i pyjamas sånt tycker jag om.

Senare på eftermiddagen var jag med min gudmor på kaffe till Fiika, ibland är det trevligt att gå ut på café. Nu när vi gick därute med rullstolen märkte man  hur snön klibbade fast på hjulen o. samlade snö, men det gick nog bra. Jag testade  dörröppnaren till Fiika igen och dörren öppnades. 🙂 Det blev kaffe o. Wienerbröd. Vi satt och hade en trevlig ptatstund, det var mycket människkor på cafeet idag Och jag träffade en människa (hemma från Norge) som var min assistent under en kort tid i högstadiet. Det var ganska roligt att byta några ord med varandra.

Mot kvällen började det att snöa o. var mulet väder. Vi var med mor och far på bio, och såg på Solsidan. Det var kö ända till ytterdörren, biosalongen var nästan full. Filmen var bra o. rolig, jag tyckte om den. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.